Menu
Terug naar overzicht

De SHD gaat ook de ‘zomerslaap’ in

Geplaatst op 19-07-2018

Rabindranath Tagore, een beroemde Indiase dichter, roman- en toneelschrijver, winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur in 1913 en schrijver van het Indiase volkslied is ook de geschiedenis ingegaan met een beroemde uitspraak: ‘Rust behoort bij het werk als de oogleden bij de ogen’. Daar geeft de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ ook in 2018 weer een goede invulling aan met een ‘zomerslaap’ in de maanden juli en augustus. De ontmoeting van alle bewonerscommissies op donderdag 28 juni in de Open Hof was de laatste officiële plichtpleging voor dit welverdiende reces.

Nel van Dam, penningmeester van het dagelijks bestuur van de SHD: ,,Zoals elk jaar zijn wij tijdens de vakantiemaanden juli en augustus gesloten. Voor zeer dringende gevallen kan men op onze telefoonbeantwoorder (071-4077246) de naam, de vraag en het telefoonnummer inspreken. Wij luisteren deze met enige regelmaat af en zullen u dan z.s.m. terugbellen. Dus ook in deze zomerperiode zullen we zo af en toe op kantoor aan de Nassaudreef 38A opduiken. Maar wij gaan nu vooral ook uitrusten en genieten van onthaastende momenten na een intensief en druk werkjaar. Maandag 27 augustus, als de scholen weer beginnen, pakken wij de draad ook weer op.”

Met vakantie en toch bereikbaar…

Verdere informatie en contactgegevens zijn te vinden op de website van de SHD, www.shdeduinstreek.nl. Van Dam: ,,Natuurlijk kunnen vele vragen van huurders betreffende hun woning enz. ook via de vernieuwde website www.dunavie.nl worden beantwoord. Cees Oostindie en ik wensen u als Dunavie-huurders namens het bestuur mooie zomerse Katwijkse stranddagen toe en voor degenen die met vakantie gaan een fijne, onthaastende vakantie waar ook op deze wereldbol gepland en een voorspoedige terugreis!”

Terug naar overzicht
Reacties