Menu
Terug naar overzicht

De SHD komt uit haar ‘zomerslaap’

Geplaatst op 27-08-2018

Maandag 3 september gaat de deur van het kantoor van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ (SHD) aan de Nassaudreef 38-A weer open voor ieder die als huurder van een woning van Dunavie vragen heeft. Maar er wordt ook weer vergaderd, bijeenkomsten in groter of kleiner verband worden er gepland, diverse trainingen staan er weer op stapel kortom… het wordt dan weer die gezellige bijenkorf vol bezige bijtjes. ,,Zijn we dan als bestuur van de SHD compleet in zomerslaap gegaan deze laatste twee maanden? Natuurlijk niet, want vele zaken lopen toch wel door en als bestuurlijke vrijwilligers is het ook goed om in zo’n rustiger periode wat zaken op te ruimen en je ook te bezinnen op wat er komen gaat”, aldus Cees Oostindie, voorzitter van de SHD.

Met de komst van een nieuw College van B&W heeft de SHD, naast de vaste gesprekspartner woningcorporatie Dunavie, nu ook te maken met een nieuwe wethouder. Nadat eerder bij de opening van het nieuwe zwembad de vroegere wethouder, Krijn van der Spijk, en het zwemwater werden ‘weggegooid’ heeft de SHD nu te maken met Gerard Mostert als de nieuwe wethouder ‘Stedelijke ontwikkeling en wonen’.

Foto: mw. I. van der Plas-de Groot.

Bewonerscommissies bij de SHD

Oostindie: ,,Daarom zijn we blij dat hij bereid is om op maandagavond 10 september om 19.30 uur in de zaal van de Open Hof-kerk in Katwijk aan den Rijn de gastspreker te zijn bij onze eerste bijeenkomst voor alle leden van de ruim dertig bewonerscommissies die met ons als SHD samenwerken. We kijken allen uit naar zijn verhaal na deze beperkte zomerslaap van ons als SHD-bestuur.”
Wilt u meer weten over het werk van de SHD, maar naast lokaal- ook landelijk nieuws volgen over wonen en huren, kijk dan op hun kleurrijke en zeer informatieve website www.shdeduinstreek.nl. ,,Daar leest u ook hoe u op verschillende manieren met de medewerkers van de SHD contact kunt opnemen”, aldus de duidelijk uitgeruste SHD-voorzitter.

Terug naar overzicht
Reacties