Menu
Terug naar overzicht

Huurdersavond 2019

Geplaatst op 01-11-2019

Beste huurders,

Bent u als huurder van woningcorporatie Dunavie in Katwijk (pas)getrouwd, nog heerlijk vrijgezel, deel van een gezin of een vrolijke senior…… voor u allen organiseert het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ haar jaarlijkse huurdersavond.
Deze wordt woensdag 20 november 2019 in zalencentrum Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk aan Zee georganiseerd. De aanvang is om 20.00 uur.

We hebben een aantrekkelijk programma met als gastspreker Paulus Jansen, algemeen directeur van de Woonbond. Hij zal ons meenemen in o.a. de problematiek over de verhuurdersheffing. Jansen is geen onbekende van ons want op de huurdersavond van 2018 was hij als gast ook een actieve deelnemer aan ons Lagerhuisdebat wat we toen organiseerden. Maar natuurlijk zal ik als voorzitter van de SHD eerst kort met u terugblikken op wat het afgelopen jaar ons als SHD heeft gebracht.

De nadruk ligt natuurlijk op het elkaar ontmoeten en daarom is deze huurdersavond dus bestemd voor u als huurders van woningcorporatie Dunavie en de genodigden van de SHD. We richten deze avond zo in dat er dit jaar weer ruimschoots plek is voor de alom bekende ‘derde helft’. Een heerlijke gelegenheid om de tijd te nemen om elkaar, maar ook om bestuursleden van de SHD en andere aanwezigen te kunnen spreken.

Wat is het programma dat u kunt verwachten?:

• Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom en wordt u onthaald met koffie / thee en wat lekkers.
• Om 20.00 uur zal ik u welkom heten en u meenemen in een korte terugblik op het afgelopen werkjaar van de SHD. Na afloop is er natuurlijk gelegenheid om mogelijke vragen over deze terugblik aan mij te stellen.
• Aansluitend zal Paulus Jansen in zijn presentatie, zijn verhaal, grotendeels ingaan op de problematieken m.b.t. de huidige verhuurdersheffing. Maar andere actuele ontwikkelingen in huurdersland zal hij zeker ook niet onbesproken laten. Natuurlijk is er na zijn verhaal voor u ook alle gelegenheid voor het stellen van vragen n.a.v. wat u gehoord heeft.
• Na een korte pauze kan eenieder vragen stellen aan het panel van vier, te weten Paulus Jansen, algemeen directeur van de Woonbond, Pierre Sponselee, interim directeur-bestuurder van woningcorporatie Dunavie, Gerard Mostert, wethouder ‘Wonen’ en mijn persoon als voorzitter van de SHD. Voor wie heeft u een prangende vraag?
• Na het slot- en dankwoord van mij is er natuurlijk uitgebreid de gelegenheid om elkaar verder te spreken en te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor een goede organisatie van deze huurdersavond is het belangrijk dat we weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen. U kunt zich daarom t/m donderdag 14 november aanmelden via info@shkatwijk.nl of geef een belletje naar 071- 4077246 (di-woe-do).

Deze huurdersavond zal weer worden geleid door Gerard Bol. We hopen vele huurders te mogen ontmoeten en spreken op onze jaarlijkse huurdersavond woensdag 20 november 2019 in zalencentrum Tripodia in Katwijk aan Zee.
We verheugen ons op uw komst, voor u ook een prachtige gelegenheid om met andere huurders van Dunavie en genodigden, zeker in de ‘derde helft’, in contact te kunnen komen.

Tot woensdag 20 november?

Namens het bestuur van de
Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’,

Cees Oostindie, voorzitter.

Terug naar overzicht
Reacties