Menu
Terug naar overzicht

Huurdersavond SHD vrijdag 9 november (Aanmelden kan tot uiterlijk 8 november!!)

Geplaatst op 02-11-2018

Ben je huurder van woningcorporatie Dunavie in Katwijk? Interesse in wat er in huurdersland passeert? Heb je daar een pakkende mening over? Wil je daar in het Lagerhuisdebat de discussie over aangaan met alle andere aanwezigen? Voor jullie allen organiseert het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ (SHD) haar jaarlijkse huurdersavond. Deze wordt gehouden op vrijdag 9 november 2018 in de Open Hofkerk, Rijnstraat 18 in Katwijk aan den Rijn. De aanvang is om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur gaan de deuren open..

Cees Oostindie, voorzitter van het bestuur van de SHD, zal in zijn uitgesproken woord van welkom met de huurders en andere aanwezigen kort terugblikken op het afgelopen werkjaar. Oostindie: ,,Het is altijd goed om met elkaar te kijken waar we ons als SHD het afgelopen jaar voor hebben ingezet. Dat betreft zeker niet alleen een bestuurlijke inzet, wat dacht je van de inzet van onze 37 bewonerscommissies en contactpersonen in de wooncomplexen van Dunavie en de inzet van de klankbordgroep die ons bestuur adviseert?”

Lagerhuisdebat en de ‘derde helft’

De SHD is er voor deze huurdersavond in geslaagd om een zeer interactief programma samen te stellen. In een echt Lagerhuisdebat wordt er één uur lang vast en zeker stevig gedebatteerd over verschillende stellingen. De ernaar uitkijkende Oostindie: ,,Het betreft onderwerpen uit het afgelopen werkjaar, maar zeker ook zaken die we in het Katwijkse huurdersland komend jaar en later op ons af zien komen. Welke stelling zal worden omarmd en welke zal worden af geserveerd door de aanwezige huurders en gasten? Voor het SHD-bestuur kunnen het mooie richtinggevende uitspraken worden.”

Maar de nadruk ligt natuurlijk op het elkaar ontmoeten. ,,Daarom is deze huurdersavond bestemd voor u als huurders van woningcorporatie Dunavie en genodigden van de SHD. Er is daarom ook dit jaar extra aandacht voor de alom bekende ‘derde helft’. Een heerlijke gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje de tijd te nemen om elkaar als huurders, maar ook bestuursleden van de SHD en andere aanwezigen, te kunnen ontmoeten en spreken”, aldus de immer enthousiaste Oostindie.

Debatteert u mee… meld u aan!

Belangstellende huurders en genodigden moeten zich uiterlijk donderdag 8 november aanmelden voor deze huurdersavond. Dat kan via info@shdeduinstreek.nl of bel 071 – 4077246. De deur van de Open Hofkerk in Katwijk aan den Rijn staat vrijdag 9 november vanaf 19.00 uur open voor alle deelnemers.

Terug naar overzicht
Reacties