Menu
Terug naar overzicht

Dankwoorden aan wethouder Willem van Duijn

Geplaatst op 01-02-2016

Ook de SHD is door de redactie van De Katwijksche Post uitgenodigd om in maximaal 150 worden te reageren op het aangekondigde vertrek van wethouder Willem van Duijn. Zie hieronder welke tekst we hebben aangeleverd met deze foto genomen op onze jaarvergadering 11 november 2015 in de Open Hofkerk in Katwijk aan den Rijn. Daar staat Willem van Duijn ook stralend in het middelpunt.

‘Ik sta naast je, Cees’

In mijn leven heb ik nog nooit zoveel keren deze uitspraak uit de mond van één persoon gehoord als bij wethouder Willem van Duijn dat naar mij heeft gedaan als voorzitter van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’. Zeker bij het opstellen van de Prestatieafspraken vanaf januari 2015 is er een heel intensief contact geweest. Het gezamenlijke doel was natuurlijk o.a. het realiseren van goede, sociale huurwoningen.
Ook al stond Willem in geestelijke zin naast me, we hadden beiden ook onze eigen verantwoordelijkheden wat wonen in Katwijk betrof. Dat kon leiden tot mooie gesprekken en stevige discussies. Maar Willem zat er in met vakkennis, passie voor het vak en bezieling. En dat hij in mijn ogen wel eens een kort lontje kon hebben, vertaal ik alleen maar als positief. Het tekent zijn betrokkenheid, ook op de zondag kon ik als voorzitter van de SHD van Willem diverse mails ontvangen. Willem, bedankt!

Cees Oostindie,
Voorzitter Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’

Terug naar overzicht
Reacties