Menu
Terug naar overzicht

Jaarvergadering SHD met Blok, bitterbal en beleid

Geplaatst op 26-10-2015

Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ organiseert voor alle huurders van Dunavie in de gemeente Katwijk en genodigden de altijd boeiende jaarvergadering. Na de uitslag van de parlementaire enquête over de wooncorporaties en de komst van de nieuwe Woningwet per 1 juli blikt het bestuur van de S.H.D. kort terug op het afgelopen werkjaar. Dit wordt gevolgd door een pakkende lezing en veel interactie. Als dat geen reden is om op woensdagavond 11 november a.s. vanaf 19.00 uur de (huur)woning te verlaten?

Het bestuur van de S.H.D. nodigt deze huurders uit om naar de Open Hofkerk, Rijnstraat 18 in Katwijk aan den Rijn te komen voor haar jaarvergadering met als motto ‘Uw belang is ons belang’. “We zijn trots om als gastspreker weer Stef Blok, minister voor Wonen en Rijksdienst, te mogen ontvangen. In december 2013 moest hij op het laatst afzeggen door de ‘Nacht van Duivesteijn’ op het Haagse Binnenhof. Maar nu is hij er en hij heeft genoeg stof voor zijn verhaal. En de aanwezigen hebben zeker alle ruimte voor het stellen van vragen,” aldus Cees Oostindie, de trotse voorzitter van het S.H.D.-bestuur.

Interactief met raadsleden

Na deze lezing en de pauze is er veel interactie met het stellingenspel. Lokale politici kunnen reageren op uiteenlopende huurkwesties en zeker ook specifieke huurvragen die in Katwijk zich voordoen. Alle andere aanwezigen in de Open Hofkerk kunnen op een ‘gekleurde’ wijze op de stellingen reageren. Dit alles vindt plaats o.l.v. de avondvoorzitter. Oostindie: “Als S.H.D. kunnen we vast en zeker met de opbrengsten van de stellingen aan de slag. Maar ook de gestelde vragen en antwoorden eerder op de avond kunnen ons handvatten bezorgen voor het komende werkjaar.”

Elkaar ontmoeten

Even belangrijk deze jaarvergadering is het elkaar ontmoeten. Dat kan bij de inloop vanaf 19.00 uur, in de pauze en zeker het uur na de afsluiting van deze jaarvergadering om 22.00 uur door de S.H.D.-voorzitter. Op die informele momenten kunt u verder ook nog al uw vragen stellen.
Oostindie: “Aanmelden wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht. Huurders kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen met naam en adres naar info@shdeduinstreek.nl Of geef van maandag t/m donderdag tussen 10.00 – 16.00 uur een belletje naar 071-4077246. Wilt u meer weten over de S.H.D., onze vernieuwde website kunt u bekijken op www.shdeduinstreek.nl.”

Terug naar overzicht
Reacties