Menu
Terug naar overzicht

Jaarvergadering SHD met pakkende lezing

Geplaatst op 09-11-2016

Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ organiseert voor alle huurders van Dunavie in de gemeente Katwijk en genodigden de altijd boeiende jaarvergadering. Na de uitslag van de parlementaire enquête over de woningcorporaties en de komst van de nieuwe Woningwet per 1 juli 2015 blikt voorzitter Cees Oostindie van het bestuur van de SHD kort terug op het afgelopen werkjaar. Een jaar waarin het opstellen en mede ondertekenen van de Prestatieafspraken Wonen 2016-2019 centraal stond. Dit wordt gevolgd door een pakkende lezing van Roland van Vliet, voorzitter van genoemde Parlementaire enquêtecommissie Woningcorporaties. Als dat geen reden is om op dinsdagavond 15 november a.s. vanaf 19.00 uur de (huur)woning te verlaten?

Het bestuur van de SHD nodigt daarom deze huurders uit om die avond naar de Open Hof Kerk, Rijnstraat 18 in Katwijk aan den Rijn te komen voor haar jaarvergadering. De inloop is vanaf 19.00 uur en de bijeenkomst vangt om 19.30 uur aan. ,,We zijn er trots op om als gastspreker Van Vliet te mogen ontvangen. Hij heeft vanuit zijn ervaringen in die commissie vast en zeker genoeg stof voor zijn verhaal. Zo zal hij ook een doorkijkje geven naar hoe we er nu in huurdersland anno 2016 voor staan. Wat merken we als huurders, woningcorporatie, gemeente en SHD concreet van het daadwerkelijk toepassen van de conclusies en aanbevelingen door deze commissie gedaan? En de aanwezigen hebben na zijn verhaal zeker alle ruimte voor het stellen van vragen,” aldus Oostindie, de trotse voorzitter van het SHD-bestuur.

Elkaar ontmoeten

Na deze lezing kan Van Vliet nog reageren op een aantal voorgelegde stellingen. Alle aanwezigen in de Open Hof Kerk kunnen ook nog op een ‘gekleurde’ wijze op deze stellingen reageren. Dus het wordt heerlijk interactief. Dit alles vindt plaats o.l.v. de avondvoorzitter. Daarna zal de SHD-voorzitter dat gedeelte van de jaarvergadering afsluiten. Oostindie: ,,Belangrijk bij onze jaarvergadering is natuurlijk het elkaar ontmoeten. Dat kan bij de inloop vanaf 19.00 uur en zeker na mijn slotwoordje onder het genot van een hapje en een drankje. Op die informele momenten kunt u natuurlijk verder ook nog al uw vragen stellen.”
Aanmelden wordt op prijs gesteld, maar is niet verplicht. Huurders kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen met naam en adres naar info@shdeduinstreek.nl. Of geef van maandag t/m donderdag tussen 10.00 – 16.00 uur een belletje naar 071-4077246.
Meer informatie over de SHD kunt u vinden op de website www.shdeduinstreek.nl.

Terug naar overzicht
Reacties