Menu
Terug naar overzicht

Nieuwe website helpt bewoners bij aanpak treiterburen

Geplaatst op 04-05-2019

Steeds meer mensen ervaren overlast van hun buren en hebben geen idee wat ze hiertegen kunnen doen. Hoogleraar Woonoverlast Michel Vols van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) presenteert daarom de website Overlastadvies.nl, waar mensen een op maat gemaakt advies kunnen krijgen.

Klik hier door naar de website van De MonitorKRO-NCRV om het volledige artikel te lezen.

Terug naar overzicht
Reacties

One thought on “Nieuwe website helpt bewoners bij aanpak treiterburen

  1. Marijke Neumann | 11 jun 20 om 19:47 uur

    Ik zit nu trillend op mijn bank.Mijn treiterburen hebben mijn huis in de kruipruimte meerdere malen betreden. Onder de fundering door. En nu zit ik te trillen in mijn huis. En ik wil deze mensen laten pakken. Ik heb geen bewijzen ik moet iemand hebben die mijn kruipruimte inspecteerd als de vloer trilt .Ze hebben mijn waterleiding aangetast .Iedereen kan gratis watertappen. Links en rechts staan er watertanks in de tuin van 10.000liter????De wijkagent moet bewijzen hebben.Hoe kan ik het bewijzen.Ze stelen ook illegaal elektra .Deze maand is mijn rekening 22 € hoger dan vorige maand? Hoe kan ik bewijzen dat zij mij bestelen. En zelfs ingebroken hebben vanuit de kruipruimte.Hoe kan ik bewijzen dat buurvrouw 34 spyware heeft en mij al een jaar lang begluurt. Wie kan mij helpen?

Comments are closed.