Menu
Terug naar overzicht

De SHD toost op een goed huurdersjaar

Geplaatst op 16-01-2017

In een gezellige ruimte in de Open Hof Kerk in Katwijk aan den Rijn sprak voorzitter Cees Oostindie van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ onder het luisterend oor van huurders, leden van bewonerscommissies, vertegenwoordigers van Dunavie en de gemeente Katwijk maandag 9 januari zijn positieve nieuwjaarstoespraak uit.

Hij blikte kort terug op het jaar 2016, een jaar waarin het realiseren van de prestatieafspraken met Dunavie en de gemeente Katwijk centraal stond. Oostindie keek vooral vooruit naar wat 2017 te bieden zal hebben. ‘Verbinden’ zal daarbij het sleutelwoord zijn.
Na zijn toespraak sprak directeur-bestuurder Alfred Busser van Dunavie ook zijn nieuwjaarswensen uit waar hij ook zijn waardering voor het vele vrijwilligerswerk van de SHD uitte.
En Cees Oostindie kwam voor de aanwezigen nog met een geschenk van de vierde koning… Ineke Ouwehand start als vrijwilliger als huurderscoach bij de SHD om de ongeveer 35 bewonerscommissies bij hun werkzaamheden te ondersteunen.
Het citaat ‘Niets is makkelijker dan ’s winters beloven dat je van de zomer iets zult doen’, een uitspraak van Sydney Harris, stond centraal in de nieuwjaarsboodschap van Oostindie. Wilt u de gehele nieuwjaarstoespraak van Oostindie teruglezen, kijk dan op www.shdeduinstreek.nl

Terug naar overzicht
Reacties