Menu
Terug naar overzicht

Spreekuur rechtshulp stopt na 20 april in SHD Huis

Geplaatst op 18-04-2017

Bram Geene en Adriaan van Rijn van Vroegindeweij & De Water Advocaten stoppen na donderdag 20 april, hun laatste bijeenkomst, met het gratis inloopspreekuur voor juridisch advies in het SHD Huis aan de Nassaudreef 38A. In de kantoorruimte van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ zitten zij die avond van 19.00 – 20.30 uur voor het laatst voor u klaar voor alle juridische vragen. Wilt u na 20 april toch gratis advies? Hun inloopspreekuur is elke maandagavond vanaf 24 april bij hun kantoor aan de Burgersdijkstraat 7 in Katwijk aan Zee.

Cees Oostindie, voorzitter van het bestuur van de SHD: ,,Geene en Van Rijn hebben met deze laatste sessie komende donderdag 20 april meegerekend twaalf keer gratis juridisch inloopspreekuur gehouden in ons SHD Huis. Als SHD zijn we blij hier de mogelijkheden voor te hebben kunnen bieden. Maar om praktische redenen  zal het gratis inloopspreekuur na 20 april alleen nog in hun eigen kantoor worden verzorgd, elke maandagavond van 19.00 – 20.30 uur.”
 

Het SHD Huis is er voor…

Dan is er een half uur gratis advies mogelijk waar men, net als bij de SHD, zonder afspraak terecht kan. En op de website van het advocatenbureau kunt u er meer over lezen. Oostindie: ,,Wilt u meer lezen over de andere partners in het SHD Huis waar trouwens ook onze bewonerscommissies gebruik van maken, of wilt u als Katwijkse betrokken organisatie mogelijk ook gebruik maken van de faciliteiten van het SHD Huis, bekijk dan dit item op www.shdeduinstreek.nl of laat het mij even weten.”

Terug naar overzicht
Reacties