Menu
Terug naar overzicht

Uitnodiging voor de huurdersavond van de SHD

Geplaatst op 19-10-2018

Beste huurder(s),

Ben je als huurder van woningcorporatie Dunavie in Katwijk (pas) getrouwd, nog heerlijk vrijgezel, deel van een gezin of een vrolijke senior… voor jullie allen organiseert het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ haar jaarlijkse huurdersavond.
Deze wordt gehouden op vrijdag 9 november 2018 in de Open Hofkerk, Rijnstraat 18 in Katwijk aan den Rijn. De aanvang is om 19.30 uur.

We hebben een aantrekkelijk zeer interactief programma waar u allen kunt reageren op wat er het afgelopen werkjaar speelde in onze gemeente op het gebied van huurwoningen, maar ook op wat er op stapel staat in het Katwijkse huurdersland. Natuurlijk zal ik eerst aan de aanwezigen op hoofdlijnen verantwoording afleggen over het door de SHD gevoerde beleid over 2018. Dit verloopt dus anders dan in vroegere jaren. Maar we plaatsen deze tekst wel weer na afloop op onze website om nog eens na te lezen.

Maar de nadruk ligt natuurlijk op het elkaar ontmoeten en daarom is deze huurdersavond bestemd voor u als huurders van woningcorporatie Dunavie en de genodigden van de SHD. We richten deze avond zo in dat er dit jaar ook weer extra aandacht is voor de alom bekende ‘derde helft’. Een heerlijke gelegenheid om de tijd te nemen om elkaar, maar ook bestuursleden van de SHD en andere aanwezigen, te kunnen spreken.

Wat is het programma dat u kunt verwachten?:

 • Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom en wordt u onthaald met koffie/thee en wat lekkers.
 • Om 19.30 uur zal ik u welkom heten en u kort meenemen in de verantwoording over het door de SHD gevoerde beleid in de periode van november 2017 tot deze huurdersavond. Na afloop is er natuurlijk alle gelegenheid om mogelijke vragen over het door de SHD gevoerde beleid te stellen.
 • Aansluitend kunt u allen één uur lang deelnemen aan een interactief Lagerhuisdebat. Aan de hand van stellingen over wat er achter ons ligt, maar ook over wat we nog op ons af zien komen in het Katwijkse huurdersland kunt u uw mening geven en in debat gaan met de andere aanwezigen. Welke stelling zal worden omarmd en welke zal worden af geserveerd door de aanwezigen? Wilt u het weten, dan moet u zeker komen. Voor u als huurders, en zeker ook voor leden van bewonerscommissies een mooie gelegenheid om uw stem te laten horen.
 • Na een kort slot- en dankwoord van mij is er de gelegenheid om elkaar verder te spreken en te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor een goede organisatie van deze avond is het belangrijk dat we precies weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen.

U kunt zich daarom t/m donderdag 25 oktober aanmelden via info@shdeduinstreek.nl geef een belletje naar 071 – 4077246 of vul het formulier onder aan deze pagina in.

Deze avond zal weer worden geleid door Gerard Bol. We hopen vele huurders te mogen ontmoeten en spreken op de jaarlijkse huurdersavond vrijdag 9 november 2018 in de Open Hofkerk in Katwijk aan den Rijn.

Om de beroemde uitspraak van de Griekse filosoof Democritus gestand te doen, ‘een leven zonder feesten, is als een lange weg zonder pleisterplaatsen’ wil ik u alvast meegeven dat de nieuwjaarsreceptie van de SHD is gepland op vrijdag 4 januari 2019. Deze wordt dan van 17.00 – 19.00 uur georganiseerd, in de hal van deze Open Hofkerk. Om alvast in de (digitale) agenda te noteren?

Tot vrijdag 9 november op onze huurdersavond?

Namens het bestuur van de
Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’,

Cees Oostindie,
voorzitter
06 – 50569939
ceesoostindie@shdeduinstreek.nl

Meld u aan voor de huurdersavond

  Vul hier uw naam in: (verplicht)

  Vul hier uw complex in:

  Terug naar overzicht
  Reacties