Menu
Terug naar overzicht

Woningcorporaties Dunavie en Sint Antonius van Padua nemen een maand pauze in het fusieproces tussen de twee stichtingen.

Geplaatst op 19-03-2019

De nieuwe interim directeur-bestuurder van Dunavie, Pierre Sponselee, is per 1 maart benoemd. Sponselee gebruikt zijn eerste maand voor een oriëntatie op de relaties van Dunavie en op de inhoud van diverse dossiers.

‘Voor de fusieverkenning tussen Dunavie en Sint Antonius van Padua betekent dit dat we een time-out van een maand nemen,’ aldus de organisatie.

Sponselee: ‘Huurders, medewerkers en lokale politiek verdienen een fusieverkenning die zorgvuldig wordt uitgevoerd. Daar nemen we de tijd voor.’

Merlien Welzijn, directeur-bestuurder van de Noordwijkse corporatie St. Antonius van Padua is het daar mee eens: ‘De bestuurswissel was immers voorzien en het is niet meer dan logisch dat de nieuwe bestuurder zich een beeld vormt van het proces. We kiezen voor zorgvuldigheid boven snelheid.’

Sponselee gebruikt de komende maand om met de belanghebbenden van Dunavie onder andere de wensen rond de fusieverkenning te bespreken.

Terug naar overzicht
Reacties