Menu
Terug naar overzicht

Bestuurlijke veranderingen en kansen bij de SHD

Geplaatst op 24-07-2020

Cees Oostindie droeg dinsdagmiddag 21 juli tijdens een klein officieel moment in het kantoor van Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ de voorzittershamer over aan Leo van Duyvenbode. Hij zal als bestuurslid van de SHD nu ook tijdelijk de rol op zich nemen van waarnemend voorzitter. Mooi ook om de betrokken slotwoorden van Oostindie te horen richting zijn vroegere collega-bestuursleden. En hij deed de deur van de SHD na deze handeling definitief achter zich dicht.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2020-07-22-Hamer-van-Cees-naar-Leo-1024x768.jpg

Maar dezelfde deur aan de Nassaudreef 38 in Katwijk blijft in de maanden juli en augustus op dinsdag t/m donderdag van 10.00 – 12.00 uur wel open voor huurders met mogelijke vragen en om lopende zaken af te wikkelen.

Het bestuur van de SHD is ook op zoek naar Katwijkse huurders van Dunavie die het bestuur willen komen versterken en het leuk vinden om in teamverband met anderen samen te werken. Heb je belangstelling, wil je weten wat het inhoudt qua werkzaamheden en tijd, bel tijdens genoemde kantooruren naar 071-4077246 of benut het contactformulier op deze website. ,,Natuurlijk kunnen we een afspraak maken met u om al uw vragen te beantwoorden. En moet u alles weten van huurderswetten enzovoorts? Zeker niet, daar zijn andere wegen voor om die informatie te vergaren, wij zoeken teamspelers. Lennie van Roijen en ik zijn nu ongeveer één jaar bestuurslid en ik zou het niet willen missen. Ik denk u ook niet, dus reageer maar. Wij zijn er klaar voor!”, aldus de enthousiaste waarnemend voorzitter.

Foto: Gerard Bol.

Terug naar overzicht
Reacties