Menu
Terug naar overzicht

Gezocht: Bestuursleden. Ca. 8 uur per week

Geplaatst op 10-02-2023

De SHD zoekt bestuursleden

Stichting Huurdersbelangen de Duinstreek is de belangenvertegenwoordiger van huurders van Dunavie. Samen maken we het verschil. Ter versterking van ons bestuur zoeken we betrokken bestuursleden.

Over de SHD

SH de Duinstreek overlegt met de directie van Dunavie over het te voeren beleid en het uit te voeren beheer. In deze overlegvergaderingen worden allerlei onderwerpen besproken zoals huurbeleid, het onderhoudsbeleid, de dienstverlening van Dunavie etc. Onderwerpen die worden besproken komen ook voort uit de gesprekken met de bewonerscommissies of uit vragen/ opmerkingen die door individuele huurders worden gesteld.

SH de Duinstreek heeft het recht om over bepaalde onderwerpen advies uit te brengen. Zo hebben we de afgelopen jaren al veel positiefs voor u als huurder kunnen bereiken.

De functie

Als bestuurslid maak je onderdeel uit van het algemeen bestuur. Samen met de overige bestuursleden maak jij je hard voor de huurdersbelangen.

Wat verwachten wij van bestuursleden

Op de eerste plaats dien je huurder te zijn bij Dunavie. Je hebt een groot hart voor huurders en wil graag het verschil maken, samen met de andere bestuursleden. Het is een interessante functie. Uit ervaring is gebleken dat deze rol een tijdsinvestering vraagt van zo’n 8 uur per week. Dit is in overleg flexibel in te delen.

Wat biedt de SHD een bestuurslid

Als belangenbehartiger is kennis belangrijk. Daarom bieden we bestuursleden inhoudelijke trainingen en/of opleidingen aan. Tevens is er een maandelijkse vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Samen met andere bestuursleden kun je veel leren, blijven ontwikkelen en speel je een belangrijke rol voor alle huurders van Dunavie. Gedrevenheid en openheid vinden we belangrijk bij de samenwerking, evenals inzet en motivatie.

Interesse of vragen over de SHD of deze functie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je bereikt ons via info@shdeduinstreek.nl of op telefoonnummer 071- 40 772 46

Terug naar overzicht
Reacties