Menu
Terug naar overzicht

Huurdersavond SHD uitgesteld tot…..

Geplaatst op 16-11-2021

Bij de persconferentie vrijdagavond jl. bleek dat de horecavoorzieningen na 20.00 uur gesloten moeten zijn. Dat betekende een streep door de organisatie van het SHD-bestuur om elkaar op de huurdersavond van woensdag 24 november in de pauze en zeker ook na afloop in Tripodia te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Juist het elkaar weer kunnen spreken was en is één van de belangrijkste bouwstenen voor deze avond. Daarom hebben we na overleg met de beheerder van Tripodia besloten om de huurdersavond van woensdag 24 november te verplaatsen naar ergens in het vroege voorjaar van 2022. We zullen u tijdig over een nieuwe datum informeren. 

Bent u al geïnteresseerd in het ‘Bestuursverslag 2020’? Deze kunt u vinden op deze website onder de knop ‘Documenten’ en ‘Publicaties’ Daar wordt na vaststelling op enig moment ook het ‘Bestuursverslag 2021’ geplaatst.

Natuurlijk gaan we van dinsdag t/m donderdag als SHD-bestuur door met onze inzet voor de huurders en bij alles natuurlijk rekening houdende met de sinds 12 november aangescherpte coronamaatregelen. Heeft u als huurder, lid van een bewonerscommissie een vraag, opmerking, wilt u iets met ons delen? Laat het ons maar weten.

Het bestuur van de SHD.    

Terug naar overzicht
Reacties