Menu
Terug naar overzicht

Huurdersavond SHD verplaatst naar 2021

Geplaatst op 16-10-2020

Het lijken, en zijn ook, complete andere tijden als men de foto’s van de traditionele huurdersavond van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ op hun Facebookpagina en website bekijkt. Het woord ‘Corona’ moest hier nog worden uitgevonden. En na de gezellige huurdersavond was ieders blik toen gericht op het vieren en beleven van het sinterklaas- en het kerstfeest. Door alle Corona-maatregelen, zeker na de laatste persconferentie afgelopen dinsdag, heeft het bestuur van de SHD besloten de huurdersavond van november 2020 te verplaatsen naar ergens in 2021.    

Een flitsende gastspreker Paulus Jansen, algemeen directeur van de Woonbond,  de afsluitende hilarische gezongen notulen door sneldichteres Dominique Engers, het lijkt wel uit een andere eeuw te stammen nu er voorlopig geen samenkomsten als deze huurdersavond meer mogelijk zijn. Nel van Dam, bestuurslid van de SHD: ,,We wachten het eerst wel even af voordat we een nieuwe datum ergens in 2021 aan onze huurders en gasten bekend gaan maken.”

Hoe verliep het Katwijkse huurdersjaar voor de SHD?

Maar hoe worden de huurders dan wel geïnformeerd over het afgelopen jaar? Van Dam: ,,De voorzitter blikte op zo’n avond en bij de nieuwjaarsreceptie altijd terug op het huurdersjaar en gaf dan direct ook wat schoten voor de boeg over wat er mogelijk zou gaan komen. Dat waren dan altijd leuke bouwstenen voor een mooie discussie op onze huurdersavond of bij de nieuwjaarsborrel. Mogelijk plaatsen we nu een terugblik op onze website, het worden immers ook de bouwstenen voor het bestuurlijk jaarverslag 2020 dat we voor Dunavie moeten gaan  opstellen. En een kort doorkijkje naar 2021 mag dan zeker niet ontbreken.”

SHD blijft goed bereikbaar

,,Voor al uw huurdersvragen kunt u van dinsdag t/m donderdag van 10.00 – 16.00 uur altijd binnenlopen bij ons kantoor aan de Nassaudreef 38 in Katwijk. Of bel anders eerst 071- 4077246, want we kunnen ook in overleg zijn. Of benut het contactformulier op deze website”, aldus Van Dam .

Terug naar overzicht
Reacties