Menu
Terug naar overzicht

Huurdersavond SHD woensdag 19 april

Geplaatst op 05-04-2023

Ben je als huurder van woningcorporatie Dunavie in Katwijk (pas) getrouwd, nog heerlijk vrijgezel, deel van een gezin of een vrolijke senior… voor jullie allen organiseert het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ (SHD) weer haar jaarlijkse huurdersavond. Deze wordt gehouden op woensdag 19 april 2023 in de grote zaal van zalencentrum Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk aan Zee. Aanvang 19.30 uur en om 19.00 uur gaan de deuren open.

Peter Bekker, voorzitter van het bestuur van de SHD, zal na het woord van welkom door dagvoorzitter Thea de Feijter kort terugblikken op het afgelopen jaar. Bekker: “Het is altijd goed om met elkaar te kijken waar we ons als SHD voor hebben ingezet. Natuurlijk zal ik het niet nalaten ook een doorkijkje te geven naar wat er dit jaar komen gaat.”

Jaarvergadering, gastsprekers, interactie en… de ‘derde helft’

De SHD is er ook voor deze huurdersavond in geslaagd om voor de aanwezigen een aantrekkelijk programma in elkaar te zetten. Gastsprekers zijn Politie Katwijk en Dunavie. Beiden zullen zij u e.e.a. vertellen over het thema ‘overlast’ en na een korte pauze zullen wij hierop nog verder ‘doorborduren’ o.l.v. dagvoorzitter Thea de Feijter van De Nieuwe Wind.

U komt toch ook?

Behalve aan het thema van deze avond hecht de SHD ook veel waarde aan het elkaar ontmoeten door vooraf, in de pauze en zeker na afloop vanaf ongeveer 21.45 uur onder het genot van een hapje en een drankje de tijd te nemen om elkaar als huurders, maar ook bestuursleden van de SHD, de gastsprekers en andere aanwezigen, te kunnen spreken. Het is goed om elkaar weer te kunnen zien en spreken want er is veel gaande in de Katwijkse huurderswereld”, aldus de voorzitter.

U kunt zich aanmelden door een mailtje met naam en adres te sturen naar info@shkatwijk.nl of geef van dinsdag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur een belletje naar 071-4077246.

Terug naar overzicht
Reacties