Menu
Terug naar overzicht

Huurdersavond SHD woensdag 20 april 2022

Geplaatst op 03-04-2022

Ben je als huurder van woningcorporatie Dunavie in Katwijk (pas) getrouwd, nog heerlijk vrijgezel, deel van een gezin of een vrolijke senior… voor jullie allen organiseert het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ (SHD) weer haar jaarlijkse huurdersavond. Door de coronamaatregelen is deze vorig jaar op het laatst komen te vervallen. Maar nu het weer kan, zijn de huurders woensdag 20 april 2022 van harte welkom in de grote zaal van zalencentrum Tripodia, Hoornesplein 155 in Katwijk aan Zee. De aanvang is om 19.30 uur en om 19.00 uur gaan de deuren open.

Peter Bekker, voorzitter a.i.: ,,We zijn blij dat het weer kan en aanmelden vooraf is voor iedereen verplicht. Dat kan bij info@shdeduinstreek.nl, maar ook op 071-4077246 van 10.00 – 16.00 uur op dinsdag t/m donderdag. We verwachten dat het weer een boeiende huurdersavond gaat worden. Aan ons als SHD-bestuur zal het niet liggen, wij hebben er erg veel zin in en willen u graag ontmoeten.”

Jaarvergadering, gastspreker, interactie en… de ‘derde helft’

Na de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers en een woord van welkom namens de SHD van dagvoorzitter Gerard Bol zal Bekker kort terugblikken op de jaren 2020 en 2021. Wat heeft de SHD gedaan en bereikt in deze moeilijke coronaperiodes? Bekker: ,,Het is altijd goed om met elkaar te kijken waar we ons als SHD voor hebben ingezet. Natuurlijk zullen we het ook niet nalaten om een doorkijkje te geven naar wat er in 2022 ons in het Katwijkse huurdersland te wachten staat na de gemeenteraadsverkiezingen van maart jl.”     

Gastspreker is Thea de Feijter van ‘De Nieuwe Wind’. Zij begeleidt en traint huurdersorganisaties, zo ook de SHD, om sterker het gesprek met partners in de samenleving aan te gaan. Twee zeer actuele vragen behandelt ze: ‘Hoge energielasten, wat kan ik ermee?’ en ‘Hoe oefen ik invloed uit op prettig en veilig wonen in een leefbare buurt?’ Aan de hand van twee prachtige stellingen wordt er na een korte pauze o.l.v. de dagvoorzitter van 21.00 – 21.30 uur verder over gediscussieerd. Wat is uw mening als huurder?

U komt toch ook?

,,Maar de nadruk ligt natuurlijk op het elkaar ontmoeten door vooraf, in de pauze en zeker na afloop vanaf ongeveer 21.30 uur onder het genot van een hapje en een drankje de tijd te nemen om elkaar als huurders, maar ook bestuursleden van de SHD, de gastspreker en andere aanwezigen, te kunnen spreken. Het is goed om elkaar weer te kunnen zien en spreken want er is veel gaande in de Katwijkse huurderswereld”, aldus de voorzitter a.i.

Terug naar overzicht
Reacties