Menu

Grip op de Knip Katwijk

Grip op de Knip Katwijk houdt vanaf 1 januari 2016 een inloopspreekuur in het onderkomen van Stichting Huurdersbelangen Duinstreek, Nassaudreef 38A, Katwijk. Dat gebeurt elke maandag van 10 tot 11.30 uur.

Wat is Grip op de Knip?
Wij zijn een instelling die mensen helpt die hun financiële huishouding niet helemaal op orde hebben. Het gaat om menselijk, betrouwbaar meeleven en professioneel advies van opgeleide vrijwilligers. Als u, of iemand in uw omgeving weet met financiële problemen die niet (meer) te overzien zijn dan kunt u een beroep op ons doen. Voor de duidelijkheid: het kost niets.

Wat u moet weten over het inloopspreekuur
U komt langs en vraagt vrijblijvend om advies. Een van de coördinatoren is altijd aanwezig en u kunt in goed vertrouwen de situatie uitleggen. U kunt ook bellen of mailen: 06-22062590, coordinator@gripopdeknipkatwijk.nl

Waar bestaat de hulp uit?
Als uit het kennismakingsgesprek blijkt dat iemand hulp nodig heeft, wordt iemand gekoppeld aan een speciaal opgeleid ‘maatje’. Die gaat samen met de hulpvrager op zoek naar de oplossingen. Dat gebeurt bij u thuis.

Wat is het doel?
Dat u uit de schulden komt en weer grip op uw uitgaven, op uw portemonnee krijgt. Misschien kost dat enkele maanden, misschien duurt dat een jaar, soms zelfs langer.

Onze coördinator: 06-22062590 of coordinator@gripopdeknipkatwijk.nl. Voor meer informatie: www.gripopdeknipkatwijk.nl

Stichting Grip op de Knip Katwijk is aangesloten bij de landelijke vereniging SchuldHulpMaatje Nederland. Grip op de Knip Katwijk is een initiatief van het toenmalige Overlegorgaan Armoede Bestrijding van de kerken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. De kerken in Katwijk, vele maatschappelijke instellingen, Dunavie en de gemeente Katwijk ondersteunen Grip op de Knip.